Home Page

Miresevini

Iliria Palace

Ju Mirepresim
Shikoni Me Shume

Zbuloni

Historine Tone

Kjo ndërtesë Tempull është krijuar me energji dhe përkushtim nga stafi jonë, si një simbol i fshirë I së të shkuarës, për të ringjallur edhe njëherë historinë e lavdishme kulturore të gjakut tonë Pellazko Epiro Ilir. Jo pa arsye ajo është quajtur Pallati Ilir “Iliria Palace” .Nëse vizitoni këtë pallat ishullor të krijuar në harmoni nga natyra dhe dora njerëzore do përballesh me mishërimin kultural të historisë sa luftarake aq edhe Venus-iane.

Rreth Nesh

IMG_Iliria-Palace-(17)

IMG_Iliria-Palace-(18)

IMG_Iliria-Palace-(19)

IMG_Iliria-Palace-(20)

Sherbimet Tona

Sherbimet

Tona

foto11

foto10

Zbuloni

Kuzhinen

Kuzhina është një nga cilësitë tona më përcaktuese. Është pothuajse e pamundur për të harruarr imazhet e ushqimit ne Iliria Palace. Gama e madhe e përbërësve të cilësisë në dispozicion nga tregjet tona lokale, kasapëve, bujqerve dhe peshkatareve u mundesojne shefeva tone për të hartuar, eksperimentuar dhe të paraqesin menu të sofistikuar të kuzhinës moderne.Nje vemendje te vecate I kushtojme kuzhines tradicionale Shqiptare si element i trashëgimisë sonë krenare. Dasma tuaj në Iliria Palace do të jetë një përvojë per te ftuarit tuaj te cilet do të flasim për nje kohe te gjate. Sju mbetet gje tjeter vecse te vini dhe ta shijini kete kombinim magjik te ushqimit, verës dhe një atmosferës dehese.

Rezervoni

The perfect

Blend

Prekni

Fantazine

Nga momenti që vendosni te zgjidhni Iliria Palace, ju do të vëreni se diçka shumë e veçantë po ndodh … për ju. Sekreti i suksesit tonë është që ne sjellim prane jush më të mirën…
Ne jemi shumë krenarë për reputacionin tonë për të qenë zgjidhja më e mirë për dasma në Shqiperi.
Na kontaktoni sot për të gjetur pikërisht atë që ne mund të bëjmë për ju.

Beni Rezervimin Tuaj

GEN_9163789

GEN_91631231

GEN_9163fg

foto2

GEN_9163dsf

GEN_9163nbm

Final Stage

Miresevini

Iliria Palace